Vés al contingut (premeu Retorn)

El Restaurant Vostra Vite Lake guanya la Primera Ruta del Pinxo de la Festa Major

per Comunicació darrera modificació 14/09/2018 12:29

El pinxo de croqueta de cua de bou sobre ceba caramel·litzada i cremós de Porto del Restaurant Vostra Vite Lake s'ha proclamat guanyador de la primera edició de la Ruta del Pinxo de la Festa Major en ser el més votat. Un centenar de persones van participar entre el 31 d’agost i el 3 de setembre en aquest certamen en el qual van prendre part finalment sis establiments de restauració de Santa Perpètua.

El restaurant guanyador rebrà un lot de productes de la marca SPM, dues entrades per a l’espectacle 'Maremar' de la companyia Dagoll Dagom i un anunci a l’Informatiu

L’objectiu d'aquesta activitat és dinamitzar i promoure els bars i restaurants del municipi i alhora engrescar a la ciutadania a conèixer i assaborir les diferents ofertes gastronòmiques de Santa Perpètua.

Els establiments participants en aquesta primera edició han estat el Bar La Mogoda (passeig de Can Taió, 75), el Bar Restaurant La Santa Tapa (avinguda de Santiga, 26), Can Llobet Restaurant (Doctor Robert, 1), El Rebost de Mas Costa (passeig de Can Taió, 87), el Bar Tapas Bike (passeig de la Florida, 13) i el Restaurant Vostra Vite Lake (parc Central).

Entre les persones participants que van deixar la butlleta de la Ruta del Pinxo, un total de 102, es va fer un sorteig dilluns de Festa Major en el descans de les havaneres. La persona agraciada va ser Mònica Fernández Carbonero, que estava veient l'espectacle, i va recollir allà mateix el premi consistent en un lot de productes de la marca SPM i dues entrades per a l’espectacle Maremar de la companyia Dagoll Dagom al Teatre Poliorama.