Vés al contingut (premeu Retorn)

Dues noves expedicions de l'autobús que connecta Santa Perpètua amb l'Hospital de Mollet

per Comunicació darrera modificació 14/09/2018 13:04

L'autobús que connecta Santa Perpètua amb l'Hospital de Mollet ha ampliat l'horari des del passat dimecres. La línia que connecta el municipi, el centre hospitalari i Parets del Vallès s’ha incrementat amb dos viatges més, tant d’anada com de tornada, amb noves expedicions a les 18.35 hores i a les 19.35 h des de Parets del Vallès, i a les 19.07 h i 20.07 h des de Santa Perpètua de Mogoda.

Aquest increment pretén millorar les necessitats de mobilitat dels usuaris que han de visitar l’Hospital de Mollet, segons ha explicat el Departament de Territori de Generalitat de Catalunya, i suposa passar de deu a dotze expedicions de dilluns a divendres feiners. L’empresa Sagalés és l’operadora d’aquest servei.

El primer servei d’aquesta línia surt del parc de Catalunya, de Santa Perpètua, a les 08.17 hores i arriba a l’hospital a les 08.32. Al nostre terme municipal, té parades al parc de Catalunya, a l’avinguda de Girona, al carrer de Sant Isidre - a l’alçada de l’Escola Santiga-, i a les avingudes de Santiga i de Jacint Verdaguer. 

Podeu consultar els horaris en el següent enllaç.