Vés al contingut (premeu Retorn)

La Diada de Sant Jordi se celebrarà al passeig de la Florida amb activitats durant tota la jornada

per Ana Ruiz darrera modificació 04/05/2017 13:13

La Regidoria de Cultura ha programat en motiu de la Diada de Sant Jordi (23 d'abril) un seguit d'activitats durant tota la setmana. Aquesta nit tindrà lloc la Nit de la Cultura a les 20 hores al Teatre del Centre. 

La Diada de Sant Jordi se celebrarà novament al passeig de la Florida durant tota la jornada del 23 d’abril. Paradetes de llibreries, floristeries, entitats i partits polítics s’instal·laran en aquesta via principal de la ciutat d’11 a 20 hores per vendre llibres i roses i per fer visibles les campanyes que estiguin duent a terme. Al llarg del matí, de 10 a 14 h, la Regidoria de Cultura ha previst tallers infantils amb el títol Fem-nos un casc o una corona. Aquella mateixa tarda la Biblioteca Josep Jardí farà la seva festa cloenda dels Biblioaventurers.

Entre les obres que es podran adquirir el Dia de Sant Jordi a la parada de l’Ajuntament de Santa Perpètua hi haurà la reedició de Petita història de Santa Perpètua, il·lustrada per Pilarín Bayés i el llibre d’Ernest Vilàs, guanyador de la Beca de recerca Ressó Perpetuenc. La Joventut Catòlica i el Setmanari Ressò Perpetuenc a Santa Perpètua de Mogoda entre 1930 i 1935. També es trobarà a altres parades el tercer volum de Les aventures dels DTB d’Eloi Gispert. El perpetuenc va presentar l’exemplar que porta els protagonistes per Altafulla, la Conca Dellà i les Guilleries el 3 d’abril a l’Espai 2.

En el marc de la programació de la Diada de Sant Jordi, el dimarts 18 d’abril va tenir lloc el taller La màquina del temps sobre El cavaller Sant Jordi. El 19 d’abril, l’escriptor perpetuenc Jesús Ávila Granados va presentar a l’Espai 2, situat a la Biblioteca, la seva darrera obra Simbología sagrada. Ávila parla en aquest assaig de les claus ocultes de la història de les religions. I el 20 d’abril es va inaugurar l’exposició de pintura Filmpaints a càrrec de Lluís Pérez Fernando.