Vés al contingut (premeu Retorn)

Fires i Festes

  

Mostra Mogoda

Fira de Pagesia, Tradició i Gastronomia, que ens permet tornar als orígens, retrobar-nos amb els processos i amb l’excel·lència de poder-se realitzar al Castell de Mogoda. Durant un cap de setmana s’obren les portes del Castell i retrocedim en el temps.

Fira de Brocanters (Mensual)

Cada 4rt dissabte de mes, al passeig de la Florida, trobem una fira de Brocanters que permet trobar aquells objectes de brocanteria i de col·leccionisme que tants adeptes atrau. Excepte els mesos de juliol i agost.

Fira de Comerç

A l’octubre, el comerç local surt al carrer, desfilades, exhibicions, música, i gastronomia s’apleguen al passeig de la Florida, una de les jornades més lúdiques i socials que es realitzen al municipi.

Fira de Brocanters, 11 de setembre

És la fira de brocanters més gran del municipi, l’onze de setembre, brocanters i col·leccionistes, omplen el passeig de la Florida, podent-hi trobar objectes antics i peces úniques.

Llotja de Vehicles Clàssics i Motos Antigues

Els afeccionats al motor, tenen el seu lloc de trobada a Santa Perpètua de Mogoda, cotxes, motos i recanvis fan una jornada lúdica al Passeig de la Florida.

Fira de Nadal

La Rambla i la Plaça de la Vila s’omplen d’objectes decoratius, regals especials, i una jornada molt solidària amb gran part de les entitats del municipi, participant-hi. És el tret d’inici oficial a la campanya de Nadal amb l’encesa dels llums.

Trobada de Plaques de Cava

El diumenge de Festa Major d’hivern, les plaques de cava són un món d’intercanvi. Superant en cada edició els participants de l’anterior, s’ha consolidat com una trobada de referència en el seu àmbit.

Mercat Medieval

L’últim cap de setmana de setembre, al Parc d’Europa, retrocedim en el temps i ens instal·lem a l’època medieval, vestits, artesans, activitats, tradicions, ens endinsen a un temps medieval.

Fira Rebaixes

En el període d’hivern, a la Rambla, quan comencen les rebaixes, se celebra una fira, per dinamitzar la jornada amb diferents activitats o actuacions.

Fora Stocks

A l’estiu els establiments comercials i/o de serveis, surten al carrer a oferir a tothom que ho vulgui els millors preus i la millor jornada lúdica de la temporada al Passeig de la Florida.