Vés al contingut (premeu Retorn)

Benvolgudes i benvolguts,

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda vol estar molt present en l’espai de comunicació, relació i participació que representa Internet. La voluntat és utilitzar totes les seves possibilitats per comunicar-nos millor i obrir una finestra al món per donar a conèixer la ciutat en tota la seva diversitat.

En aquests moments on es manifesta el distanciament i la manca de confiança de la ciutadania vers les seves institucions, el món d’Internet i les xarxes socials poden esdevenir una bona eina per recuperar confiances i complicitats per a la construcció del present i del futur de Santa Perpètua.

En aquest renovat web trobareu el Portal de la Transparència per obtenir de manera ràpida i senzilla la informació sobre l’acció pública de l’Ajuntament que més us interessi: és el nostre deure, i és el vostre dret.

Amb aquest esperit, l'Ajuntament posa a la vostra disposició aquest web on podreu trobar tota la informació sobre Santa Perpètua: la seva història, com és la ciutat i el territori que l’envolta, i les activitats cíviques, culturals, socials i econòmiques que realitzem. 

També pot ser una eina còmoda i ràpida per obtenir informació sobre com realitzar tràmits i gestions administratives amb l'Ajuntament. 

L’Ajuntament vol estar més a prop de tothom i Internet ens ofereix noves formes de comunicació, participació i de serveis. Espero i desitjo que entre totes i tots ho fem realitat.

Isabel Garcia Ripoll,
Alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda

NOTÍCIES

Veure Més